Expositie Kunstcentrum Weert

Zondag 2 juli 2017 van 11.00 tot 17.00 uur is in Kunstcentrum Weert een expositie te zien van werken van Mathilde Pil. Mathilde Pil, beeldend kunstenaar geboren in Ospel wonend in Weert, volgde de academie…Expositie Kunstcentrum Weert

30-06-2017 14:04 – Ingezonden door Redactie

Zondag 2 juli 2017 van 11.00 tot 17.00 uur is in Kunstcentrum Weert een expositie te zien van werken van Mathilde Pil. Mathilde Pil, beeldend kunstenaar geboren in Ospel wonend in Weert, volgde de academie in Tilburg en inmiddels veel nationale en internationale tentoonstellingen rijk, laat nu ter gelegenheid van de wisselende tentoonstellingen van de kunstenaars van het kunstcentrum Weert een selectie van haar werk zien.
Meer werk van haar is na 2 juli te zien in Atelier Galerie Mathilde Pil op de Tuurkesweg 8 in Weert op afspraak. www.mathildepil.nl Het kunstcentrum ligt aan de IJzerenmanweg 15 (naast Lichtenberg) in Weert.

Powered by Blog Grabber