Expositie natuurfotograaf Ernest Kox in zorgcentrum Taxandria

Tot en met 2 december 2017 zijn in Zorgcentrum Taxandria foto’s te bewonderen  van natuurfotograaf Ernest Kox. In deze tentoonstelling zijn foto’s te zien van allerlei in onze regio voorkomende insecten….Expositie natuurfotograaf Ernest Kox in zorgcentrum Taxandria

12-10-2017 14:31 – Ingezonden door Redactie

Tot en met 2 december 2017 zijn in Zorgcentrum Taxandria foto’s te bewonderen  van natuurfotograaf Ernest Kox. In deze tentoonstelling zijn foto’s te zien van allerlei in onze regio voorkomende insecten. Van gewoon tot superzeldzaam. Op de Cartierheide, bij de Kroonvennen in Bladel of in de Plateaux in Bergeijk. Op een originele en eigen ontwikkelde stijl legt hij de kleine dierenwereld vast op een uitermate sfeervolle manier.

Fotograferen is voor Ernest een zeer intense manier van natuur beleven. Of het nu gaat om een huis-tuin-en-keuken-vliegje, een zeldzame libel of een paddenstoel in een sfeervolle setting, het is hem even lief.

Wees welkom!
Nieuwsgierig geworden? De natuurbeelden zijn tot en met 2 december te zien in zorgcentrum Taxandria (v.d. Venstraat 15 in Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.30 tot 16.30 uur.

Powered by Blog Grabber