Expositie Tini Vervoort in bibliotheek Budel

Van 24 augustus tot en met 17 oktober exposeert Tini Vervoort zijn schilderijen en tekeningen in de expositieruimte van de bibliotheek in Budel. De bezoeker krijgt dan een mooie indruk van zijn werk. Tini…Expositie Tini Vervoort in bibliotheek Budel

23-08-2017 09:15 – Ingezonden door Redactie

Van 24 augustus tot en met 17 oktober exposeert Tini Vervoort zijn schilderijen en tekeningen in de expositieruimte van de bibliotheek in Budel. De bezoeker krijgt dan een mooie indruk van zijn werk. Tini schildert zowel realistisch (o.a. stillevens en landschappen) als modern en abstract. Tijdens de tentoonstelling zijn er ook potloodtekeningen van zijn hand te bewonderen.
Al op jonge leeftijd kreeg Tini veel positieve reacties op zijn schilder- en tekenvaardigheden en men gaf hem het advies om meer met zijn talent te doen. Pas na zijn militaire dienst kreeg hij daarvoor de gelegenheid. Hij volgde een opleiding aan de Famous Artist School in Amsterdam en als kunstenaar zocht hij steeds een uitdaging om zich weer te overtreffen. Voor meer informatie over zijn werk: t-vervoort.webnode.nl Iedereen, ook al ben je geen lid, is van harte welkom in de bibliotheek aan de Rubenslaan. Voor meer informatie ga naar www.bibliotheekdekempen.nl

Powered by Blog Grabber