Expositie werken Els van Dorst-Allers in Kempenhof

Van 7 juli tot en met 17 september exposeert Els van Dorst-Allers een aantal van haar portretten van oudere mensen in Kempenhof. Ongeveer ieder jaar kiest zij een ander thema om volledig uit te diepen….Expositie werken Els van Dorst-Allers in Kempenhof

16-07-2017 12:30 – Ingezonden door Redactie

Van 7 juli tot en met 17 september exposeert Els van Dorst-Allers een aantal van haar portretten van oudere mensen in Kempenhof. Ongeveer ieder jaar kiest zij een ander thema om volledig uit te diepen. De laatste twee jaar is zij bezig geweest met portretschilderen, waarbij ze geïnspireerd raakte door de schoonheid en het karakter van de mensen die poseerden. Bij het schilderen brengt zij zo ook haar eigen emoties in beeld.

In haar groepsportretten worden de onderlinge verhoudingen tussen de personen duidelijk in beeld gebracht, vaak op humoristische wijze.
Bij de individuele portretten van de ouderen dient de persoonlijkheid van de mens zich duidelijk aan. Zo worden het ontmoetingen met herkenbare individuen.

Wees welkom!
Nieuwsgierig geworden? De schilderijen zijn tot en met 17 september 2017  te zien in zorgcentrum Kempenhof (Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur.

Powered by Blog Grabber