FC Cranendonck pakt verdiend gelijkspel tegen Tivoli

In een leuke en goede wedstrijd pakt FC Cranendonck thuis tegen een Tivoli, in extremis een verdiend gelijkspel. Tivoli begon sterk aan deze wedstrijd. Met goede combinatie’s lieten ze zien dat zij deze…FC Cranendonck pakt verdiend gelijkspel tegen Tivoli

09-10-2017 14:27 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Hennie Roosen

In een leuke en goede wedstrijd pakt FC Cranendonck thuis tegen een Tivole, in extremis een verdiend gelijkspel. Tivoli begon sterk aan deze wedstrijd. Met goede combinatie’s lieten ze zien dat zij deze competitie een van de toonangevende ploegen gaan worden in de vierde klasse F. FC Cranendonck had het er maar moeilijk mee, maar door sterk verdedigen bleven ze goed in de wedstrijd. Ondanks dat Tivoli de bovenliggende partij was, was het toch FC Cranendonck dat enkele kansjes kon creeren. Zo zagen we na 16 minuten een mooie voorzet van Sam Cummins op spits Ralph van Meijl, maar de kopbal van Ralph kon maar ternauwernood door de goede Tivoli doelman op de doellijn weggeslagen worden. Halverwege de eerste helft kwam FC Cranendonck beter in de wedstrijd en werd het een gelijkopgaande, open wedstrijd. FC Cranendonck kreeg nog enkele kleine kansen en Tivoli kon niet echt gevaarlijk worden. Een brilstand was dan ook de terecht ruststand. Na de pauze een zelfde spelbeeld. Beide ploegen lieten met mooi combinatie voetbal zien dat ze beide voor de overwinning gingen. Tivoli was na 20 minuten de gelukkige ploeg die op vorsprong kon komen. Na een mooie combinatie werd hun spits goed vrijgespeeld en liet met zijn inzet de goed keepende FC Cranendonck doelman Tom van Happen kansloos, 0-1. Hiena zette FC Cranendonck alles op alles en drong Tivoli ver terug op hun helft. FC Cranendonck kreeg enkele kansen, maar telkens was de Tivoli doelman de situatie de baas. Tivoli kon met enkele snelle tegenstoten het doel van FC Cranendonck dikwijls net niet bestoken en zo bleef de 0-1 stand heel lang op het scorebord staan. In de allerlaatste minuut kreeg FC Cranendonck nog een corner. Alle spelers van FC Cranendonck posteerden zich voor het doel van Tivoli en het was uiteindelijk keeper Tom van Happen die de voorzet goed kon inkoppen. Maar alweer kon de Tivoli doelman de bal keren. De rebound was gelukkig voor FC Cranendonck een prooi voor verdediger Marijn Mommers, die met een mooie omhaal de dik verdiende 1-1 tegen de touwen kon jagen. Niet lang na dit doelpunt floot de scheidsrechter het laatste fluitsignaal en stond er een terechte 1-1 op het scorebord. De foto’s zijn gemaakt door Hennie Roosen.

Powered by Blog Grabber