FC Cranendonck wint ook 2de bekerwedstrijd

In hun 2de bekerwedstrijd tegen 3de klasser BES uit Borkel en Schaft heeft FC Cranendonck een verdiende 1-3 overwinning behaald. Omdat ook EMK zijn beide bekerwedstrijden won, wordt er dus komende zondag al meteen een ‘finale’, om wie doorgaat naar de volgende ronde, gespeeld. In Nuenen-Eeneind wordt…FC Cranendonck wint ook 2de bekerwedstrijd

15-09-2017 14:11 – Ingezonden door Redactie

In hun 2de bekerwedstrijd tegen 3de klasser BES uit Borkel en Schaft heeft FC Cranendonck een verdiende 1-3 overwinning behaald. Omdat ook EMK zijn beide bekerwedstrijden won, wordt er dus komende zondag al meteen een ‘finale’, om wie doorgaat naar de volgende ronde, gespeeld. In Nuenen-Eeneind wordt zondag om 14:30 uur afgetrapt.
In Borkel en Schaft zagen we de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd waarin geen van beide ploegen kansen kreeg. Toch was het BES dat nog voor rust op een 1-0 voorsprong kwam. Uit een scrimmage voor het doel van doelman Tom van Happen kon een BES speler de bal net genoeg raken om hem in het doel te laten rollen. Na de pauze had FC Cranendonck’s trainer, Henrie Houben, al meteen een ‘gouden’ wissel te pakken. Het was invaller Guus Teunissen die al na 3 minuten door een mooi steekballetje alleen voor de BES doelman verscheen en de 1-1 liet noteren. En 5 minuten later was het opnieuw raak. Een identieke situatie als bij de eerste goal van FC Cranendonck:  weer een mooie steekbal en weg was Guus en alleen voor de doelman schoot hij raak, 1-2. Vanaf het begin van de tweede helft was het FC Cranendonck dat het spel in handen nam. Na een kwartier spelen volgde er een diepe bal op Nory Saanen, die hierna de BES doelman voor de derde keer liet vissen, 1-3. FC Cranendonck speelde vervolgens het spel slim uit en gaf BES verder geen enkele kans meer. De 1-3 overwinning voor FC Cranendonck was zodoende volkomen terecht.

Powered by Blog Grabber