Feestvergadering Tuinhier

Op zaterdag 7 oktober hield Tuinhier Achel haar jaarlijkse feestvergadering in PC Statie. Er was een gezellige avond met diner, ontspanning en een tombola. Tevens werden de winnaars bekend gemaakt van…Feestvergadering Tuinhier

14-10-2017 11:23 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 7 oktober hield Tuinhier Achel haar jaarlijkse feestvergadering in PC Statie. Er was een gezellige avond met diner, ontspanning en een tombola.
Tevens werden de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijks te houden hofkeuring. Keurmeesters komen bij de deelnemers de tuinen keuren in de categorie groentetuin of siertuin. Winnaar groentetuin 2017 is de familie Schuurmans met 90,2 punten. De winnaar van de siertuin was dit jaar de familie Winters met 92,3 punten. Proficiat namens het bestuur.

Powered by Blog Grabber