Geslaagde nieuwjaarsreceptie sv Budel

Voor het eerst werd de traditionele nieuwjaarsreceptie van sv Budel op zondagmiddag gehouden en het was goed druk in de kantine. Om 15.00 uur werd er gestart met het huldigen van de tien jubilarissen,…Geslaagde nieuwjaarsreceptie sv Budel

12-01-2018 11:13 – Ingezonden door Redactie

Voor het eerst werd de traditionele nieuwjaarsreceptie van sv Budel op zondagmiddag gehouden en het was goed druk in de kantine. Om 15.00 uur werd er gestart met het huldigen van de tien jubilarissen, waarbij vooral Ber Neeskens (foto) met zijn 70-jarig lidmaatschap eruit sprong. Ber had voor deze gelegenheid zelfs zijn oude jubileumspeldjes op zijn jasje gestoken en was trots dat hij deze mijlpaal mag bereiken. Vervolgens hield voorzitter Jack Beckers zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak. Het nieuwe record qua leden werd dit jaar bereikt en de volgende stappen voor de OMNI-vereniging moeten ervoor zorgen dat onze accommodatie een upgrade gaat krijgen.

De nieuwjaarsreceptie begint altijd met de jubilerende leden te huldigen. Dit jaar waren er 10 jubilarissen in vier verschillende gradaties. Allereerst werden de vijf jubilarissen die 25 jaar lid zijn gehuldigd: Niels Broers, Johan Linders, Jan Hendrik Snelders, Twan Vonken en Frits van der Wiel. Vervolgens de twee leden die 40 jaar lid zijn: Adrie Duisters en Dave Schellekens. Twee leden vierden hun 50-jarig jubileum: Martien van den Berg en Rob van Tongeren. Als laatste werd Ber Neeskens in het zonnetje gezet. Deze jubilaris is al 70 jaar lid van sv Budel en werd daarmee gefeliciteerd. Meer foto’s van de jubilarissen zijn te zien op de website van sv Budel en op onze Facebook-pagina.

Vervolgens begon voorzitter Jack Beckers aan zijn nieuwjaarstoespraak. De vereniging kent 930 leden, een nieuw record. Het aantal teams zit nog altijd in de lift, zeker de verschillende meidenteams, waarin ruim 100 vrouwen- en meiden in negen verschillende teams actief zijn. Verder stond de voorzitter opnieuw stil bij de accommodatie die dringend een upgrade nodig heeft om al deze leden te huisvesten. In januari is er zelfs een aangepast trainingsschema ingevoerd om de velden in de koude wintermaanden te ontlasten. Met de intentieverklaring die ondertekend is samen met de gemeente, Ledub en BTV hoopt sv Budel in de nieuwe OMNI-vereniging de volgende stappen te kunnen maken. Niet alleen qua accommodatie, maar ook als vereniging. sv Budel wenst iedereen een fijn, vrolijk, sportief en succesvol 2018 toe.

Powered by Blog Grabber