Geweldige Kermisbrunch in de huiskamer

De gasten van de huiskamer in Budel-Schoot konden weer genieten van een brunch. Deze keer stond de kermisbrunch op het programma. Het was weer geweldig! Aan de grote tafel waren weer allemaal leuke mensen…Geweldige Kermisbrunch in de huiskamer

16-07-2017 12:32 – Ingezonden door Redactie

De gasten van de huiskamer in Budel-Schoot konden weer genieten van een brunch. Deze keer stond de kermisbrunch op het programma. Het was weer geweldig! Aan de grote tafel waren weer allemaal leuke mensen te vinden. Ook heel fijn dat er nieuwe gasten verwelkomd mochten worden. Allemaal samen eten is nou eenmaal gezelliger dan alleen eten. En gezellig was het zeker en ook erg lekker. Met de Kermis mag de vlaai natuurlijk niet ontbreken. Supermarkt PLUS Dennis van Moorsel had voor heerlijke vlaai gezorgd. De mensen van de huiskamer willen de PLUS daar hartelijk danken.
Ook was er een geweldig mooie taart als verrassing met daarop het logo van De Huiskamer erop. Deze was geschonken door Wim van den Dungen. Ook Wim wordt bedankt. De taart was erg lekker. De volgende brunch is op zondag 13 augustus om 12.00 uur. U kunt zich nog aanmelden voor de Chinese avond op vrijdag 28 juli om 17.30 uur.
Iedereen is er van harte welkom!

Powered by Blog Grabber