Gezocht: 35+ voetballers voor sv Budel

Bij sv Budel wordt al twee seizoenen met veel succes gevoetbald in een 35+ competitie. Dit houdt in dat spelers van 35 jaar of ouder tegen elkaar voetballen op een half voetbalveld in teams van zeven personen.Gezocht: 35+ voetballers voor sv Budel

17-07-2017 08:39 – Ingezonden door Redactie

Bij sv Budel wordt al twee seizoenen met veel succes gevoetbald in een 35+ competitie. Dit houdt in dat spelers van 35 jaar of ouder tegen elkaar voetballen op een half voetbalveld in teams van zeven personen. Afgelopen seizoen had sv Budel zoveel spelers hiervoor dat er een eigen, interne competitie is opgezet. Deze competitie is een succes en zal ook in het nieuwe seizoen worden voortgezet. De wedstrijden worden eenmaal per maand op vrijdagavond gespeeld en daarna zullen de wedstrijden in de kantine nog uitvoerig nabesproken worden onder het genot van een drankje. Wil jij komend seizoen ook aansluiten bij een van de 35+ teams van sv Budel? Neem dan contact op met Rob van Leeuwen via robvanleeuwen@svbudel.nl

Powered by Blog Grabber