Giocoso goes to Riga

Het is de vooravond van vertrek, de meiden van Giocoso maken zich op voor een unieke reis. Na een lange periode van voorbereidingen zijn zij samen met hun dirigente Rita Scheffers, klaar voor deelname aan the European Choir Games in Riga, Letland.Giocoso goes to Riga

11-07-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

Het is de vooravond van vertrek, de meiden van Giocoso maken zich op voor een unieke reis. Na een lange periode van voorbereidingen zijn zij samen met hun dirigente Rita Scheffers, klaar voor deelname aan the European Choir Games in Riga, Letland. Omdat natuurlijk niet iedereen naar Riga kan komen om het repertoire te beluisteren, brengen zij Riga gewoon naar u! De dames willen graag alle stukken laten horen waarmee zij Weert, Limburg en Nederland gaan vertegenwoordigen in Letland.

Het programma is uiteenlopend binnen de licht klassieke muziek, van kamermuziek tot religieuze stukken. De meiden van Giocoso zijn daarnaast niet bang om in andere talen te zingen. Naast Latijn bestaat het repertoire voor Riga namelijk ook uit Arabische, Franse en Russische stukken. Maak het zelf mee en start deze bijzondere reis samen met Giocoso o.l.v. Rita Scheffers op vrijdag 14 juli in Theaterboerderij Boeket!
Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 7,50. Theaterboerderij Boeket, Rosselsweg 3. Nederweert. www.theaterboerderijboeket.nl

Powered by Blog Grabber