Gloaze Kooi op vertrouwde locatie

De Markt in Budel is op 27, 28 en 29 december het vertrouwde decor voor de Cranendonckse benefietactie De Gloaze Kooi. Een geplande tournee langs cafés in de gemeente Cranendonck gaat niet door. ?Gloaze Kooi op vertrouwde locatie

08-11-2017 20:23 – Ingezonden door Redactie – Archieffoto DeMeus

De Markt in Budel is op 27, 28 en 29 december het vertrouwde decor voor de Cranendonckse benefietactie De Gloaze Kooi. Een geplande tournee langs cafés in de gemeente Cranendonck gaat niet door. ?Technische redenen liggen ten grondslag aan het besluit om voor de oude, vertrouwde opzet te kiezen, aldus Ed Hensen van Stichting Gloaze Kooi. Hij laat zich over ruim een maand opnieuw met Leon Slaats opsluiten voor het goede doel. De dj’s kregen deze week groen licht van de gemeente Cranendonck om opnieuw neer te strijken op de Markt. Daar staat De Gloaze Kooi, net als bij de voorgaande edities, opgesteld bij de City Bar. In de mobiele radiostudio wordt opnieuw een 55 uur durende verzoekplaatjesmarathon gehouden. Dit jaar wordt er uitgezonden via een tijdelijke FM-frequentie. “Die maken we binnenkort bekend”, aldus Hensen, “mensen met leuke acties en ideeën kunnen zich nu al bij ons melden.”?In 2016 ging de opbrengst van de benefietactie naar Stichting Kindervakantiewerk Budel en Stichting Jeugdcomité Soerendonk. Hensen: “Dit jaar gaat de opbrengst naar de huiskamerprojecten in de gemeente Cranendonck. Dit gebeurt in goed overleg met de sociaal makelaars van de gemeente.”?

Powered by Blog Grabber