Gouden bruiloft te Neerpelt

Zaterdag 9 september werden Jos Vlassaks en Jeanne Esch ontvangen in het gemeentehuis van Neerpelt ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag. Jos komt uit Hamont. Hij was de jongste telg uit…Gouden bruiloft te Neerpelt

16-09-2017 12:00 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 9 september werden Jos Vlassaks en Jeanne Esch ontvangen in het gemeentehuis van Neerpelt ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag. Jos komt uit Hamont. Hij was de jongste telg uit een gezin van 7 kinderen. Jeanne woonde op de Boelehoef te Neerpelt. Als jonge milicien passeerde Jos daar regelmatig met de fiets en had hij een oogje laten vallen op Jeanne. Tijdens de kampioenenhulde van Esperanza sloeg de vonk helemaal over! Na hun huwelijk bouwden ze hun huis aan de Oude Ramp waar ze nog steeds wonen. Jos werkte in Lommel bij de testbaan van Ford. Jeanne werkte een tijdje voor het kousenfabriek in Hamont. Daarna zorgde ze thuis voor de zoon. Ondertussen zijn er twee kleindochters.
Proficiat!

Powered by Blog Grabber