Grandioze heropeningacties bij Slaapcenter Verweijen!

Onlangs werd de showroom van Slaapcenter Verweijen in het centrum van Budel verbouwd. Om dit te vieren stunten ze met tal van interessante acties!Grandioze heropeningacties bij Slaapcenter Verweijen!

25-09-2017 11:51 – Ingezonden door Redactie

Onlangs werd de showroom van Slaapcenter Verweijen in het centrum van Budel verbouwd. Om dit te vieren stunten ze met tal van interessante acties!

Zo biedt Slaapcenter Verweijen  een 4 tal luxe merk matrassen aan voor de halve prijs! Het betreft gezondheidsmatrassen van topkwaliteit, in alle gangbare maten inclusief lengtematen. Bovendien krijg je bij een aankoop een gratis matrasrecycling ter waarde van €15 en wordt uw bestelling gratis aan huis geleverd. En uiteraard kan u zoals altijd rekenen op de correcte en professionele service van het team van Slaapcenter Verweijen. Maar dat is nog niet alles, want ook is er een ‘BTW Weg ermee’ actie op alle boxsprings! Profiteer dus nu en kom zeker een kijkje nemen!

Tijdens deze actie periode legt  Slaapcenter Verweijen al zijn bezoekers extra in de watten. Iedere klant geniet namelijk van een lekker stuk appeltaart. Daarnaast krijgen alle kopende klanten gratis een kussen ter waarde van €55  en wie een aankoop doet van €200 of meer krijgt een Dolce Gusto Mini koffiemachine cadeau!

Al deze acties lopen nog tot en met zaterdag 14 oktober, dus grijp je kans! En op zondag 1 oktober is het trouwens Koopzondag en is de winkel open van 11 uur tot 17 uur. Slaapcenter Verweijen is gelegen aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8 in Budel. De winkel is op maandag geopend van 12.30 uur tot 17.30 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.30 uur tot 20 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17 uur. Kijk ook zeker eens op www.slaapcenterverweijen.nl

Powered by Blog Grabber