Gratis workshop Fondsenwerving

Op 3 oktober vindt er weer een workshop Fondsenwerving plaats. Deze gratis workshop wordt aangeboden door het Vrijwilligerscollege van Punt Welzijn en het Samenfonds0495. Wil je kennismaken met fondsenwerving, ben je voornemens om aan de slag te gaan met fondswerving, of heb je ooit een afwijzing ontvangen…Gratis workshop Fondsenwerving

03-08-2017 12:04 – Ingezonden door Redactie

Op 3 oktober vindt er weer een workshop Fondsenwerving plaats. Deze gratis workshop wordt aangeboden door het Vrijwilligerscollege van Punt Welzijn en het Samenfonds0495. Wil je kennismaken met fondsenwerving, ben je voornemens om aan de slag te gaan met fondswerving, of heb je ooit een afwijzing ontvangen op een aanvraag? Dan ben je in deze workshop aan het goede adres.

Doel van de workshop is om vrijwilligersorganisaties te informeren over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot fondsenwerving, in het bijzonder de mogelijkheden via het Samenfonds0495. Aan de hand van voorbeelden worden tips en trics om een goed plan te schrijven doorlopen. Ook kijken we nader naar de criteria. En doorlopen we de hele procedure. Bij het Samenfonds0495 zijn de begrippen ‘wederkerigheid’ en ‘tegenprestatie’ belangrijk. Met name speelt hierbij de vraag of je als organisatie iets extra’s in huis hebt om op jouw beurt ook weer andere organisaties te helpen. Dan wordt 1 en 1 ineens 3. Wendy van Someren, coördinator van het Samenfonds0495zal bij dit punt extra stil staan en uitleg geven. Ook vertellen vrijwilligers van het Luuëkerpârk in Weert over de manier waarop zij met het opzetten van hun park met fondsenwerving bezig zijn geweest.

Het Samenfonds0495 streeft ernaar mensen bij elkaar te brengen en zet zich in voor een sterkere gemeenschap. De stichting steunt sociale initiatieven rond diverse thema’s, zoals mensen in kwetsbare situaties, cultuur, zorg, welzijn, sport & bewegen.

De workshop vindt plaats op 3 oktober in het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert, in ruimte 5. Tijd:19.00 tot 21.00 uur. Graag aanmelden via de agenda op www.goedbezigweert.nu of door een mail te sturen naar goedbezigweert@gmail.com o.v.v. de naam van de workshop, uw naam, naam van uw vrijwilligersorganisatie en telefoonnummer.

Powered by Blog Grabber