Grensparkwandeling

Op dinsdag 8 augustus vindt de grensparkwandeling plaats. Dat is een memorial aan het erelid-oprichter van de Grenslopers, Joop de Lange. Struisvogelboerderij en minicamping Heierhof aan het Heiereind…Grensparkwandeling

07-08-2017 12:01 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 8 augustus vindt de grensparkwandeling plaats. Dat is een memorial aan het erelid-oprichter van de Grenslopers, Joop de Lange. Struisvogelboerderij en minicamping Heierhof aan het Heiereind 11 in Riethoven is (na 3 jaar in Luyksgestel te zijn gestart met deze tocht) weer de startlocatie, waar de aanwezige struisvogels gezelschap hebben gekregen van een aantal “gewone” en ook drie reuze-ezels. Trotse eigenaar Frank Hoeks gaat met deze dieren allerlei activiteiten organiseren.

De wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden van 7-11-15 of 18 km. De verschillende routes gaan meteen door het gevarieerde natuurschoon van Riethoven. Door Braambos, Einderheide, over verrassend mooie wandelpaadjes langs de meanderende Dommel met z’n gerestaureerde watermolen en de Vlasrootvennen. Verder langs vijvers waar vissers graag ongestoord naar hun hengeltje turen.

De KADI-wagen die voor de nodige verversingen weer wordt ingezet, staat strategisch opgesteld op een ruime open plek in het Broekhovense bos waar iedere deelnemer onder het genot van hapje en drankje gezellig kan bijpraten met de andere wandelaars.

Vertrek voor alle afstanden vanaf 8.00 uur: de 7 km wandelaars kunnen tot 15.00 uur op pad, degenen die kiezen voor de 11, 15 of 18 km kunnen tot 14.00 uur starten.

Info: 0031 40-2017932 – info@degrenslopers.nl – www.degrenslopers.nl

Powered by Blog Grabber