Griezelen tijdens de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek loopt dit jaar van 4 tot 15 oktober en staat dit jaar in het teken van griezelen en engerds. Ook bij Bibliotheek De Kempen kun je tijdens de Kinderboekenweek genieten van enge boeken,…Griezelen tijdens de Kinderboekenweek

03-10-2017 13:23 – Ingezonden door Redactie

De Kinderboekenweek loopt dit jaar van 4 tot 15 oktober en staat dit jaar in het teken van griezelen en engerds. Ook bij Bibliotheek De Kempen kun je tijdens de Kinderboekenweek genieten van enge boeken, enge voorstellingen en nog veel meer!??In de Smeltkroes in Maarheeze is zondag 8 oktober om 11 uur een griezelige, interactieve theatervoorstelling te zien, ‘Bibberbenen en blubberarmen’. Peter vindt alles griezelig. Maar dan ook alles. Als hij opstaat en in de spiegel kijkt, schrikt hij van zichzelf. Een spreekbeurt geven, geeft hem bibberbenen en als hij een bal moet gooien en iedereen kijkt, dan krijgt hij blubberarmen. Peter is er dan ook helemaal klaar mee en geeft zich op voor de Griezelacademie. Als je alles gruwelijk eng vindt, dan moet je gewoon zelf gruwelijk eng worden! Toegang is €3,- en kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal vanaf 10.30 uur. Muziek- en  onderwijscoach Liesbeth van der Kruijs komt op 4 oktober naar Maarheeze en op 11 oktober naar Budel om muziek te maken, te bewegen en te luisteren naar verhaaltjes en dat alles rond het thema griezelen. Dit is steeds van 15 tot 16 uur. Leeftijd: 2,5-9 jaar. Iedereen is van harte welkom; de toegang is gratis. Tijdens de Kinderboekenweek kun je een griezelachtig leuk boek winnen met de selfie actie van Bibliotheek De Kempen. Er worden griezelachtige enge kinderen gezocht! Wie post de meest originele selfie? De meest enge en creatieve selfies die gepost worden op Facebook winnen een leuk boek. Meer informatie over de wedstrijd en alle activiteiten in de Kinderboekenweek is te vinden op www.bibliotheekdekempen.nl.?

Powered by Blog Grabber