Groen Neerpelt en Overpelt smelten samen

Groen Neerpelt en Overpelt bundelen de krachten en worden één groep. Tijdens hun algemene vergadering van zondag 1 oktober beslisten de leden van beide lokale groepen dat de uitdagingen van de nieuwe…Groen Neerpelt en Overpelt smelten samen

10-10-2017 14:34 – Ingezonden door Redactie

Groen Neerpelt en Overpelt bundelen de krachten en worden één groep. Tijdens hun algemene vergadering van zondag 1 oktober beslisten de leden van beide lokale groepen dat de uitdagingen van de nieuwe fusiegemeente en de komende gemeenteraadsverkiezingen best door een uitgebreide en samengevoegde groep kunnen opgenomen worden.

Koen Monsieurs (Neerpelt) werd verkozen om het nieuwe team als voorzitter te leiden; Rony Janssen (Overpelt) wordt secretaris. Koen Monsieurs: “De nieuwe groep zal ervoor zorgen dat de inwoners in oktober ‘18 kunnen kiezen voor een duidelijk, progressief project voor de nieuwe fusiegemeente.  Een project gebaseerd op een positieve boodschap van rechtvaardigheid en verbondenheid, en van respect voor de medemens, de natuur en de open ruimte. Dit zullen we op korte termijn vertalen in heel concrete, tastbare voorstellen om de toekomst van de nieuwe fusiegemeente vorm te geven.”
Rony Janssen: “Hiervoor kijken we ook naar andere progressieve partijen en onafhankelijken die met ons de ambitie delen om te werken aan een eerlijke, gezonde samenleving op mensenmaat.”

Powered by Blog Grabber