Groepswandelingen V.V.V.Hamont-Achel

Al voor het 3de jaar op rij organiseert V.V.V. Hamont-Achel groepswandelingen. Deze wandelingen zijn 1 x per maand. De wandelingen starten om 09u30 maar hou er rekening mee, de vertrekplaats is steeds verschillend, dit naar gelang de wandeling die gemaakt wordt. Bij elke vertrekplaats is er voldoende…Groepswandelingen V.V.V.Hamont-Achel

06-02-2018 10:33 – Ingezonden door Redactie

Al voor het 3de jaar op rij organiseert V.V.V. Hamont-Achel groepswandelingen. Deze wandelingen zijn 1 x per maand. De wandelingen starten om 09u30 maar hou er rekening mee, de vertrekplaats is steeds verschillend, dit naar gelang de wandeling die gemaakt wordt. Bij elke vertrekplaats is er voldoende parkeermogelijkheid.
Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom. De eerste wandeling is op zondag 11 februari. Deze wandeling zal een 6 à 7 km zijn, ideaal voor de gemotiveerde wandelaars. We zullen tegen 4 à 5 km per uur wandelen. Het vertrek is om 09u30 aan Café De Végtes, Dijk 66, 3930 Hamont-Achel. Voor meer informatie kan je terecht bij het V.V.V. Hamont-Achel op het nummer 011 64 60 70 of via info@toerisme-hamont-achel.be. Dit is volledig gratis en zonder inschrijvingen. Dus iedereen van harte welkom.

Powered by Blog Grabber