Gruwelijk Eng bos bij de Sint Andreasschool in Dorplein

De bossen van Dorplein veranderden zaterdag 4 november wederom in een gruwelijk eng bos vol met gillende kinderen en volwassenen. De griezeltocht met dit jaar als thema “gruwelijk eng” werd door de lopende deelnemers ook zeker zo ervaren. Een “schitterende entourage” zo klonk het. De Ouderraad van…Gruwelijk Eng bos bij de Sint Andreasschool in Dorplein

18-11-2017 11:54 – Ingezonden door Redactie

De bossen van Dorplein veranderden zaterdag 4 november wederom in een gruwelijk eng bos vol met gillende kinderen en volwassenen. De griezeltocht met dit jaar als thema “gruwelijk eng” werd door de lopende deelnemers ook zeker zo ervaren. Een “schitterende entourage” zo klonk het.

De Ouderraad van de Andreasschool kan terugkijken op een zeer geslaagde avond. Zo’n 400 deelnemers genoten van horrorclowns, monniken, heksen, circusartiesten en zombies. Met veel inzet en plezier neergezet door een grote groep vrijwilligers. De kinderen genoten na afloop van een broodje worst terwijl de ouders onder het genot van een kom soep en een drankje hun geluk konden beproeven in de loterij.

Powered by Blog Grabber