HAC week 46 2017

Het is week 46 en de HAC ligt bijna overal in de bus. Als je huisgenoot eerder bij de brievenbus was kun je hem ook online lezen. Linkje onderaan. Deze week te lezen: het 11-jarig jubileum van cv. De…HAC week 46 2017

17-11-2017 15:35 – Ingezonden door Redactie

Het is week 46 en de HAC ligt bijna overal in de bus. Als je huisgenoot eerder bij de brievenbus was kun je hem ook online lezen. Linkje onderaan.

Deze week te lezen: het 11-jarig jubileum van cv. De Gekke Yuppen, nieuwe veiling-items voor HA for Life, het verslag van de raadsvergadering van de gemeente Cranendonck, een artikel van hobbyjournalist Lucas over Kenny Houben, kapitein op een van de grootste schepen ter wereld, een stuk van Roy de Leijer over ‘Efkes de weg kwijt’ een theatervoorstelling over dementie, en we kregen ook een brief van Sinterklaas voor alle kinderen. Al met al konden we weer 36 pagina’s vullen.

Veel leesplezier en een mooi weekend allemaal.

https://www.hacweekblad.eu/hac-online

Powered by Blog Grabber