HAC Weekblad week 35 2017

De vakantie is voorbij, het regent en de zon gaat steeds eerder onder maar gelukkig is er een nieuwe, verse HAC! Met nieuws over de fusie Neerpelt-Overpelt, de nieuwe waarnemend burgemeester van Cranendonck,…HAC Weekblad week 35 2017

31-08-2017 14:14 – Ingezonden door Redactie

De vakantie is voorbij, het regent en de zon gaat steeds eerder onder maar gelukkig is er een nieuwe, verse HAC! Met nieuws over de fusie Neerpelt-Overpelt, de nieuwe waarnemend burgemeester van Cranendonck, de opening van het Huis van het Kind, de kermis in Weert, de herdenking Cranendonckse Veteranen, een bijzonder artikel van Evert over huisonderwijs, en veel meer. Speciale aandacht voor de oproep op pagina 25: “wie kent mijn vader” van Jan Hurkmans, als u hem kunt helpen horen wij het graag (mail, bel, kom langs, schrijf een brief,…). Ook deze week de jaarlijkse voetbalgids, i.s.m. Drieman Events. Alle belangrijke info voor het seizoen 2017-2018 in een mooie uitneembare bijlage.
Veel lees- en puzzelplezier!

Powered by Blog Grabber