HAC Weekblad week 39 2017

Bijna weekend, tijd voor de HAC! Deze week met wrap (zo heet dat officiëel) van Slaapcenter Verweijen. Verder te vinden: een mooi artikel van Roy de Leijer over Offroad Budel dat haar eerste lustrum viert,…HAC Weekblad week 39 2017

29-09-2017 10:45 – Ingezonden door Redactie

Bijna weekend, tijd voor de HAC! Deze week met wrap (zo heet dat officiëel) van Slaapcenter Verweijen. Verder te vinden: een mooi artikel van Roy de Leijer over Offroad Budel dat haar eerste lustrum viert, de uitslag van de afvissing aan de Warmbeek tijdens Chap’eau 17 (spoiler alert: er zwemt zelfs paling van 1 meter in onze wateren), de expositie van Miep Verbeek in de Wal, een “Als ik aan… denk” met deze keer Léon Verbeek, oorspronkelijk uit St.H-Lille, uiteraard een terugblik op het afscheid van burgemeester Marga Vermue, het eenjarig bestaan van de Molen op Schoot en veel meer!

Powered by Blog Grabber