HAC Weekblad week 41 2017

Een nieuwe week, een nieuwe HAC. Deze week met onder meer: online veiling voor HA For Life, het project van Esther Fransen ‘Beter Budel, 31 days of devotion’, nieuws over de spoorverbinding Weert-Hamont,…HAC Weekblad week 41 2017

13-10-2017 10:30 – Ingezonden door Redactie

Een nieuwe week, een nieuwe HAC. Deze week met onder meer: online veiling voor HA For Life, het project van Esther Fransen ‘Beter Budel, 31 days of devotion’, nieuws over de spoorverbinding Weert-Hamont, Tonpratersavond Muuzevangers, het resultaat van het juryberaad over de fusiegemeente Neerpelt-Overpelt (wordt het Pelt, Dommelpelt, of Pelten?), een mooi artikel over de banenmarkt van OCC, een mooie Woonbijlage met praktische tips, flink wat sportnieuws, en een dikke proficiat aan ‘Je bent van Hamont-Achel’ als dat zijn 5000ste lid mocht verwelkomen. Op naar de 10.000? 🙂

Veel leesplezier en goed weekend!

Powered by Blog Grabber