Halloween Familietocht

Op zondag 29 oktober organiseert het VVV van Hamont-Achel samen met M’inc en Domein de Bever een Halloween-Familietocht in Achel. Deze kindvriendelijke activiteit vindt plaats tussen 18.30 uur en 21 uur….Halloween Familietocht

17-10-2017 09:32 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 29 oktober organiseert het VVV van Hamont-Achel samen met M’inc en Domein de Bever een Halloween-Familietocht in Achel. Deze kindvriendelijke activiteit vindt plaats tussen 18.30 uur en 21 uur. Iedereen is van harte welkom.

De start van dit bijzondere evenement is bij het Parochieel Centrum Achel-Statie en de naastgelegen kerk. Er is voldoende ruimte om auto’s en fietsen te parkeren, want van hier uit vertrekt regelmatig het Halloweentreintje, om de deelnemers naar de startplek te vervoeren bij de parkeerplaats van  Domein de Bever. Bij aankomst worden de deelnemers ontvangen en krijgt iedereen een herkenningsbandje.  Per groepje van ongeveer 15 personen (een beetje afhankelijk van de families) worden de mensen naar een eerste tentje geleid. Hier start een schitterend Halloween-verhaal. Na een 5 tal minuten schuift men door naar de tweede tent voor het vervolg van het verhaal te beluisteren en te ervaren, en zo verder.  Ondertussen kan een volgende groep vertrekken. Onderweg van de ene tent naar de andere  zal er natuurlijk ook van alles te beleven zijn.
Rond de vijver heeft M’inc een viertal tenten geplaatst waar ook steeds een deel van het verhaal gebracht wordt.  De spelers in de tenten passen zich aan de leeftijd van de kinderen aan, die bij de groep zijn.  Iedereen krijgt na afloop een gratis Halloween glittertattoo. Deelname kost € 5,00  bij voorverkoop in het V.V.V. kantoor aan de Generaal Dempseylaan 1 in Achel –Centrum. Op de dag zelf is de inkom € 6,00 .

Powered by Blog Grabber