Handelsgids.be/fotowedstrijd!

50 Winnaars zijn er met de zomeractie van www.handelsgids.be: een ludieke fotowedstrijd! Doe mee en maak kans op leuke prijzen zoals een Playstation 4 Pro, een Citytrip, dagje shoppen, hoverboard, verwenarrangement, pretpark- of festival tickets, Chippendales en zoveel meer.Handelsgids.be/fotowedstrijd!

03-08-2017 12:05 – Ingezonden door Redactie

50 Winnaars zijn er met de zomeractie van www.handelsgids.be: een ludieke fotowedstrijd! Doe mee en maak kans op leuke prijzen zoals een Playstation 4 Pro, een Citytrip, dagje shoppen, hoverboard, verwenarrangement, pretpark- of festival tickets, Chippendales en zoveel meer.
Het doel van de wedstrijd is heel simpel: je neemt een, al dan niet grappige, foto en probeert zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Voorwaarde is dat het steeds iets met Handelgids te maken heeft. Je kan een foto ook op vakantie of op een festival maken en dan laat je bv met uw gsm een handelaar zien die op Handelsgids staat.  Het kan ook een foto zijn in of voor een winkel, of ergens waar reclame in de vorm van een logo, sticker, T-shirt … van deze zaak of Handelsgids zelf te zien is. Vermeld ook steeds de zaak in kwestie waar je de foto gemaakt hebt als je meespeelt, want daar ga je uw prijs mogen afhalen.
Het doel van de foto is dus zoveel mogelijk stemmen halen op de wedstrijdpagina van Handelsgids.be. Er zullen in het totaal 25 hoofdwinnaars zijn: de 20 foto’s met de meeste stemmen winnen een mooie hoofdprijs. De hoofdwinnaar mag eerst kiezen uit de prijzenpot (zie reglement), daarna de tweede enz… Deel de foto dus met zoveel mogelijk vrienden en familieleden om de meeste  stemmen te krijgen! Daarbovenop worden door onze handelsgidsjury nog eens de 5 origineelste foto’s uitgekozen om mee in de hoofdprijzen te delen. Creativiteit wordt beloond, dus get creative!
Heeft jouw foto niet gewonnen? Niet getreurd: dan maak je nog steeds kans op één van de troostprijzen: 25 Lucky cadeaubonnen ter waarde van €20.
€ 500 sponsorgeld: Voor verenigingen en scholen heeft Handelsgids nog iets extra in petto! Neem de leukste, gekste, origineelste foto die voldoet aan bovenstaande voorwaarden, en maak kans op €500 sponsorgeld van Handelsgids! De winnaar is de vereniging of school die het meeste aantal stemmen behaalt.
Tot slot is het toegestaan om meerdere foto’s per persoon of vereniging in te dienen, maar niemand kan meer dan 1 prijs winnen. Voor het volledige wedstrijdreglement en prijzenpot surf je naar www.handelsgids.be/fotowedstrijd.
Handelsgids is een portaalsite waar je alle handelaars uit uw streek kan terugvinden met openingsuren, promoties, foto’s, koopjes, acties, verkiezing Vriendelijkste Handelaar, enz…  Staat er een handelaar nog niet op Handelsgids.be mail dit dan naar marketing@handelsgids.be

Powered by Blog Grabber