HCC Keepers Academy

Hockeyclub Cranendonck heeft sinds twee jaar een zeer succesvolle HCC Keepers Academy binnen haar hockeyopleiding. De keeper is in het hockey niet alleen onmisbaar, het is vaak ook de leider in het veld….HCC Keepers Academy

13-10-2017 11:29 – Ingezonden door Redactie

Hockeyclub Cranendonck heeft sinds twee jaar een zeer succesvolle HCC Keepers Academy binnen haar hockeyopleiding. De keeper is in het hockey niet alleen onmisbaar, het is vaak ook de leider in het veld. En… keepen is bovendien ontzettend stoer.

Omdat de keeper in het moderne hockey moet beschikken over allerlei mogelijke technische en tactische kwaliteiten heeft hockeyclub Cranendonck de HCC Keepers Academy opgericht. Momenteel trainen de keepers wekelijks op de dinsdag van 18.30 uur tot 20.30 uur op de kunstgrasvelden van HCC op Sportpark De Romrijten te Maarheeze. Dit onder bezielende – en professionele leiding van door de KNHB opgeleide Keeperstrainers.
Niet alleen de eigen keepers van hockeyclub Cranendonck trainen bij de HCC Keepers Academy. Ook de keepers van hockeyclub Phoenix uit het Belgische Neerpelt trainen in Maarheeze. Beide clubs werken samen en hebben dit jaar zelfs een gezamenlijk jongensteam dat uitkomt in de B-jeugd. Liever samenwerken dan allen het wiel op nieuw uitvinden.
Lijkt het jou leuk om hockeykeeper te worden of ben jij hockeykeeper en wil je meer weten over de Academy? Meld je dan aan als proeflid via de site www.hccranendonck.nl. Ook collega hockeyclubs die interesse hebben om samen te werken, zijn van harte welkom om kennis te maken. Neem even contact op door een mail te sturen naar naar tc@hccranendonck.nl.

Powered by Blog Grabber