HENK detachering op de stage- en banenbeurs

Op vrijdag 6 oktober zal HENK detachering aanwezig zijn met een stand op de stage- en banenbeurs in de Zuiderpoort te Budel. HENK detachering is het enige detacheringsbureau met Cranendonckse roots en…HENK detachering op de stage- en banenbeurs

05-10-2017 15:44 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 6 oktober zal HENK detachering aanwezig zijn met een stand op de stage- en banenbeurs in de Zuiderpoort te Budel. HENK detachering is het enige detacheringsbureau met Cranendonckse roots en werkt voornamelijk in de bouw- en technieksector.
 
Frank van Mierlo, directeur van HENK detachering vertelt: Ik zit alweer 17 jaar in het recruitmentvak met bijna 10 jaar ervaring bij een landelijke, technische detacheerder en nu alweer een aantal jaren met zijn eigen bureau, welke onlangs is omgedoopt tot HENK detachering. Mensen vragen mij wel eens “Wie is HENK”? Ik zeg dan altijd met een glimlach: HENK is open, gedreven en ambitieus, wij zijn altijd op zoek naar HENK.
Open, gedreven en ambitieus zijn onze kernwaarden, combineer dit met Hollandse nuchterheid en je krijgt HENK.
 
Na een aantal jaren geopereerd te hebben in de hightech sector, is Frank met HENK detachering weer terug in zijn vertrouwde branches, bouw- en techniek. Frank en zijn team bemiddelen in vaste en tijdelijke banen van vakkrachten tot projectleiders. De naam detachering zegt het al, we zijn geen uitzendbureau maar en detacheringsbureau. De meeste kandidaten die op detacheringsbasis bij ons aan de slag gaan, hebben uitzicht op een vaste baan bij onze opdrachtgever. De detacheringsperiode wordt dan gezien als een proefperiode voor kandidaat en opdrachtgever. Klikt het na de afgesproken detacheringsperiode? Dan kan de opdrachtgever de kandidaat een arbeidsovereenkomst aanbieden en hem/haar verder in dienst nemen.
 
Mocht het nu eens niet lukken of klikken na een detacheringsperiode? Dan zoekt het team van HENK detachering een nieuwe baan voor de betreffende kandidaat. Het grote voordeel hiervan is dat de kandidaat dan nog steeds 1 werkgever heeft, nl. HENK detachering. Wij voorkomen dus ook CV vervuiling. Een ander groot voordeel is dat de mensen bij HENK detachering zeer goede kennis van de markt hebben en hun opdrachtgevers van binnen en van buiten kent. Als werkzoekende kandidaat of stagiair krijg je dus altijd een onafhankelijk en eerlijk advies. Het maakt ons namelijk niet uit bij welke opdrachtgever je gaat werken, het belangrijkste vinden wij dat je bij de opdrachtgever gaat werken die het beste bij jou past. Werkzoekende tevreden, klant tevreden, HENK tevreden…..1+1=3
 
Frank van Mierlo en Maurice Lammers van HENK detachering verwelkomen je aanstaande vrijdag vanaf 16:00 uur graag op stand 18 in de Zuiderpoort. Meer info kun je vinden op www.henk.jobs

Powered by Blog Grabber