Het Gevolg & B 12: ‘Lost boys’

Het originele script van Peter Pan begint met een voorwoord van de auteur J.M. Barrie. Daarin draagt hij het werk op aan ‘de vijf broers’. Zonder hen, zo schrijft hij, zou dit verhaal nooit hebben bestaan….Het Gevolg & B 12: ‘Lost boys’

12-10-2017 14:20 – Ingezonden door Redactie

Het originele script van Peter Pan begint met een voorwoord van de auteur J.M. Barrie. Daarin draagt hij het werk op aan ‘de vijf broers’. Zonder hen, zo schrijft hij, zou dit verhaal nooit hebben bestaan. Door een toevallige ontmoeting in het park kwamen ‘de vijf’ in Barries leven. Hij zou ze nooit meer laten gaan.

Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman verplaatsen zich in de figuur van Barrie. Als vertrekpunt namen ze de spanning tussen zijn persoonlijke leven en zijn verbeeldingswereld. Kun je jezelf in fantasie verliezen? Is de realiteit sterker dan de verbeelding? Hebben we nood om af en toe weg te vluchten, naar Neverland of Wonderland of hoe de schuilkelder ook heet? Biedt kunst troost? Of is het slechts een luchtkasteel? Deze voorstelling gaat door op 14 oktober om 20.30 uur in CC Palethe, Jeugdlaan 1 in Overpelt. De inkom bedraagt €13. Tickets via reservaties@palethe.be of via tel. 0032 11 64 59 52.

Powered by Blog Grabber