Hockeyclub Cranendonck met twee teams in KNHB bekercompetitie

Na de primeur van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer gestreden in de KNHB Bekercompetitie. En dit jaar zelfs met twee teams, want zowel Heren 1 als Dames 1 van hockeyclub Cranendonck nemen deel aan…Hockeyclub Cranendonck met twee teams in KNHB bekercompetitie

29-09-2017 10:53 – Ingezonden door Redactie

Na de primeur van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer gestreden in de KNHB Bekercompetitie. En dit jaar zelfs met twee teams, want zowel Heren 1 als Dames 1 van hockeyclub Cranendonck nemen deel aan de Silver Cup 2017-2018 én HCC is wederom de club die de bekerteams uit regio ZuidOost ontvangt. Zondag 22 oktober wordt de 1e ronde gespeeld op de velden van HCC. De Silver Cup is het bekertoernooi waarin eerste tot en met vierde klasse teams strijden om de KNHB beker.

In totaal doen 165 teams mee aan de Silver Cup 2017-2018; 83 herenteams en 82 damesteams. Er wordt in acht ronden gespeeld waarbij telkens een klasse hoger aanhaakt. Ronde 1 betreft een poulefase, daarna wordt gespeeld volgens het knock-out principe. Heren 1 van hockeyclub Cranendonck komt op zondag 22 oktober in actie tegen de heren van Oirschot en Nova. De dames strijden tegen de dames van Peel en Maas, Gemert en Horst.

HCC gastheer namens KNHB
De eerste ronde is HCC gastheer namens de KNHB voor poule C (heren) en poule O (dames). Dit betekent dat alle wedstrijden uit deze poule gespeeld worden op de velden van hockeyclub Cranendonck. Het belooft een prachtige middag met veel hockeyspektakel te worden. En publiek is uiteraard van harte welkom. De toegang is gratis en onder het genot van een hapje en een drankje kan er vanaf het terras of de tribunebanken naar de wedstrijden gekeken worden.

Powered by Blog Grabber