Hoofdprijs tombola Gloazen Kooi 2017

Eind 2017 stond de Gloazen Kooi weer opgesteld in het centrum van Budel. Er werd heel wat geld ingezameld voor een lokaal goed doel. Een van de activiteiten was een tombola waarmee tal van mooie prijzen gewonnen konden worden. De hoofdprijs was een 8 daagse ultra all-inclusieve vakantie naar het 5-sterren…Hoofdprijs tombola Gloazen Kooi 2017

06-02-2018 10:33 – Ingezonden door Redactie

Eind 2017 stond de Gloazen Kooi weer opgesteld in het centrum van Budel. Er werd heel wat geld ingezameld voor een lokaal goed doel. Een van de activiteiten was een tombola waarmee tal van mooie prijzen gewonnen konden worden. De hoofdprijs was een 8 daagse ultra all-inclusieve vakantie naar het 5-sterren resort Club Hotel Paradiso in Alanya, geschonken door Riks de Jong Travel XL uit Budel. De gelukkige winnaar is geworden: Frank Davits uit Budel. Veel plezier met de gewonnen prijs!

Powered by Blog Grabber