Hoogheden onder elkaar

Het is al enkele jaren een goede gewoonte dat er zo’n twee weken voor het grote feest der feesten een bijeenkomst is in het Provinciehuis te ’s-Hertogenbosch, waarbij carnavalshoogheden uit de gehele provincie…Hoogheden onder elkaar

11-02-2018 15:14 – Ingezonden door Redactie

Het is al enkele jaren een goede gewoonte dat er zo’n twee weken voor het grote feest der feesten een bijeenkomst is in het Provinciehuis te ’s-Hertogenbosch, waarbij carnavalshoogheden uit de gehele provincie te gast zijn bij de Commissaris van de Koning Wim van den Donk. Tijdens deze zogeheten sleuteldragersborrel kan men onder andere genieten van een optreden van de Brabants Kampioen Tonpraten, is er een persoonlijke ontmoeting met de Commissaris van de Koning en is er ruime tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Ook heel bijzonder is om te ervaren dat men carnaval in onze provincie op zoveel verschillende manieren viert. Ook onze eigen Prins Frank III en zijn adjudanten gingen op de foto met de Commissaris van de Koning. Mooie vlag trouwens direct achter onze prins. De sleuteldragersborrel komt mede tot stand door de Brabantse Carnavals Federatie. Kijk ook eens op hun website voor meer informatie en foto’s van deze bijzondere meeting: www.brabantsecarnavalsfederatie.nl

Powered by Blog Grabber