Hoortrunners bij de Cranendonckloop

Ook lopers van loopgroep De Hoortrunners waren op bezoek bij de Cranendonckloop op de kwart marathon. Op de foto zien we Angeliek van Zon naar de finish lopen. Ze werd aangemoedigd door  nieuwkomer Anja…Hoortrunners bij de Cranendonckloop

22-09-2017 11:13 – Ingezonden door Redactie

Ook lopers van loopgroep De Hoortrunners waren op bezoek bij de Cranendonckloop op de kwart marathon. Op de foto zien we Angeliek van Zon naar de finish lopen. Ze werd aangemoedigd door  nieuwkomer Anja Schouten (die al gefinished was) en trainer Tonnie. Ook de andere Hoortrunners hebben er weer een mooie wedstrijd van gemaakt. Sommige Hoortrunners liepen weer een nieuw persoonlijk record. Uitslagen elders op de sportpagina’s in HAC Weekblad. De Hoortrunners willen via HAC Weekblad de vele supporters en de fotografen Serge en Jan-Pieter bedanken.

Powered by Blog Grabber