Hoortrunners in Halve Marathon

Op zondag 8 oktober hebben lopers van loopgroep De Hoortrunners zich weer eens kunnen uitleven in de halve marathon van Eindhoven. Na de uitnodiging bij Joan d’Alessandro op 6 oktober voor een pasta-avond…Hoortrunners in Halve Marathon

13-10-2017 11:29 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 8 oktober hebben lopers van loopgroep De Hoortrunners zich weer eens kunnen uitleven in de halve marathon van Eindhoven. Na de uitnodiging bij Joan d’Alessandro op 6 oktober voor een pasta-avond hadden De Hoortrunners genoeg koolhydraten gegeten om in Eindhoven er een mooie wedstrijd van te maken. Anna-Maria van Rijsingen en Jorine Berndsen liepen samen een goede wedstrijd. Jorine Berndsen liep 1.55.13 en Anna Maria van Rijsingen klokte 1.54.23. Joan D’Alessandro was snel weg vanaf de start. Dat moest ze bekopen in de laatste 3 km. Maar weer liep ze een persoonlijk record in 2.03.17. Toeschouwer Gerry Claassen liep de laatste 2 km met Joan mee  naar de finish. Tof! Ook de laatste 3 km waren erg zwaar voor Theo Berndsen, Maar hij liep ook een goede eindtijd in 1.52.25. Anja Schouten uit Hamont liep in haar eerste halve marathon samen met trainer Tonnie. En Anja Schouten liep sterk. Om de woorden van trainer Tonnie te gebruiken: “Miljaar wat liep die dame  in een strak  tempo  naar de finish! Bravo  Anja!” Anja Schouten zette op de halve marathon een tijd neer van 2.03.08. Tonnie Duisters liep 2.03.09. De vele supporters die aanwezig waren voor de Hoortrunners worden hartelijk bedankt!

Powered by Blog Grabber