Hoortrunners weer sterk

Hoortrunners hebben ook in de derde serie van de Ekkerloop weer van zich laten zien en horen. Weer liep Marga Mennen op de 3.5 km naar een tweede plaats in 18.17. Jorine Berndsen deed er nog een schepje bovenop en liep naar de eerste plaats op de 3.5 km in 16.42. Tonnie Duisters moest nog even diep gaan…Hoortrunners weer sterk

01-07-2017 11:20 – Ingezonden door Redactie

Hoortrunners hebben ook in de derde serie van de Ekkerloop weer van zich laten zien en horen. Weer liep Marga Mennen op de 3.5 km naar een tweede plaats in 18.17. Jorine Berndsen deed er nog een schepje bovenop en liep naar de eerste plaats op de 3.5 km in 16.42. Tonnie Duisters moest nog even diep gaan i.v.m. het klassement en liep ook naar de eerste plaats op de 3.5 km. Hij zette een tijd van 14.46 neer.  Woensdag was de vierde en laatste serie van de Ekkerloop met goede uitgangsposities voor de Hoortrunners die al zeker zijn van een de top-drie-klassering in het klassement. Dan is de rust aan de beurt. Het is vakantie zodat de accu weer kan opladen voor het nieuwe loopseizoen. Zo als Joan altijd zegt: ‘Ciao!.

Powered by Blog Grabber