“Ik neem graag de tijd voor al mijn klanten”

Ondertussen is Silvia’s Kapsalon al twee jaar gevestigd in de Watertorenstraat in Hamont. Silvia Duran staat klaar voor zowel dames, heren als kinderen. Silvia biedt het complete pakket gaande van knippen,…“Ik neem graag de tijd voor al mijn klanten”

15-10-2017 09:00 – Ingezonden door Redactie

Ondertussen is Silvia’s Kapsalon al twee jaar gevestigd in de Watertorenstraat in Hamont. Silvia Duran staat klaar voor zowel dames, heren als kinderen. Silvia biedt het complete pakket gaande van knippen, föhnen, kleuren tot opsteken en stylen en werkt enkel op afspraak, “Zo kan ik ervoor zorgen dat ik ruim de tijd heb voor al mijn klanten.”

Wie op zoek is naar een kapster die van alle markten thuis is, kan beter eens een afspraak maken bij Silvia’s Kapsalon in Hamont. Silvia maakt steevast gebruik van kwalitatief hoogstaande producten, allemaal van Schwarzkopf Professional. Zo is uw haar verzekerd van een goede verzorging, tot aan het laatste puntje. En wat dacht u van een keratine behandeling? Ideaal om een pluizig, droog en onhandelbaar kapsel weer zijdezacht en sterk te maken.

Voor wassen, knippen föhnen is iedereen hier aan het juiste adres maar ook voor het kleuren, opsteken of stylen van het kapsel. En zowel dames, heren als kinderen mogen plaats nemen in de kappersstoel. Heren kunnen er trouwens ook terecht voor een traditionele scheerbeurt. “Eigenlijk is het meer een ontspanningsbehandeling voor de mannen,” verduidelijkt Silvia. “Eerst worden ze heerlijk ingezeept met een baardborstel en dan worden ze geschoren met een open mes. Voor de heren is dit erg ontspannend en verfrissend.”

Momenteel volgt Silvia een opleiding waardoor ze ook mensen met bv. een auto-immuunziekten of kanker kan bijstaan als het gaat om het kapsel. Niet enkel omvat de cursus een gedeelte medische kennis, ook wordt er geleerd hoe je het beste een haarstukje of een haarprothese plaatst. Silvia startte hier onlangs mee en zal de opleiding in oktober volgend jaar afronden. “En ook over de hoofdhuid maken veel mensen zich zorgen. Om haaruitval en roos tegen te gaan is er nu een vernieuwde technologie beschikbaar voor het detoxen van de hoofdhuid. Dit versterkt het haar van binnenuit en verbetert de haarkwaliteit. Zo wordt de hoofdhuid en de haarwortel beschermd. Maar er is nog meer want je kan vet en overtollig talg en productresten verwijderen waardoor je de hoofdhuid kalmeert en de irritaties verminderd. Je kan effectief zichtbare roos verwijderen. Geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak.

“En momenteel kan iedereen via mijn kapsalon Think Pink steunen. Think Pink strijdt tegen borstkanker. Wie zijn of haar paardenstaart (van minstens 20 centimeter lang) schenkt aan Think Pink, kan rekenen op een gratis knip, föhn en stijlbeurt bij ons” vertelt Silvia.

Silvia’s Kapsalon en Barbershop is gelegen in de Watertorenstraat 68 in Hamont. Een afspraak maken kan via tel. 0032 492929125 en volg zeker alle nieuwigheden op haar Facebookpagina. Het kapsalon is geopend op dinsdag van 13 uur tot 19 uur, op woensdag van 8 uur tot 19 uur, op donderdag 13 uur tot 20 uur, op vrijdag van 8 uur tot 20 uur en op zaterdag van 8 uur tot 16.30 uur.

Powered by Blog Grabber