Infobijeenkomst Samen bouwen in Maarheeze

Uit kleinschalig onderzoek van het CDA Cranendonck is gebleken dat er serieuze woonbehoefte is in Maarheeze, met voorkeur voor de locatie de Neerlanden. Hieruit is het initiatief ontstaan om samen met…Infobijeenkomst Samen bouwen in Maarheeze

20-11-2017 11:31 – Ingezonden door Redactie

Uit kleinschalig onderzoek van het CDA Cranendonck is gebleken dat er serieuze woonbehoefte is in Maarheeze, met voorkeur voor de locatie de Neerlanden. Hieruit is het initiatief ontstaan om samen met SAMENBOUWEN.IN de eerste stap te zetten richting ontwikkeling op de Neerlanden II.

Om belangstellenden actief te betrekken bij de ontwikkeling van een concreet plan, vindt er op 22 november een informatiebijeenkomst plaats.

Wij nodigen iedereen uit die zelf invloed wil hebben op de grootte, indeling en uitstraling van hun nieuwe (t)huis om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Jong, oud, of je nu op zoek bent naar een gezinswoning of een bungalow, het doel is om een plan te ontwikkelen dat voorziet in de woonbehoefte in Maarheeze.

Hoe de woningen er van binnen én buiten uit komen te zien, wordt mede door de toekomstige bewoners bepaald. Aan de hand van gezamenlijke bijeenkomsten en individuele gesprekken met de architect ontstaat een woningontwerp dat past bij de wensen.

Er hebben zich inmiddels al veel belangstellenden gemeld, maar wellicht heeft u de vorige oproep gemist en heeft u ook interesse om de komende tijd samen met uw toekomstige buren te gaan bouwen aan uw nieuwbouwwoning op de Neerlanden II? Kom dan ook naar de informatiebijeenkomst op 22 november. Aanmelden kan via info@samenbouwen.in of 040-2423223, waarna u de uitnodiging ontvangt.
Kijk voor meer informatie op www.samenbouwen.in

Powered by Blog Grabber