Informatieavond over ‘de bevalling’

Als je gaat bevallen wil je daarover goed geïnformeerd zijn. Daarom geven een verloskundige uit de regio en een verloskundige en gynaecoloog uit het ziekenhuis uitleg over de bevalling, eventuele pijnstilling…Informatieavond over ‘de bevalling’

29-06-2017 10:43 – Ingezonden door Redactie

Als je gaat bevallen wil je daarover goed geïnformeerd zijn. Daarom geven een verloskundige uit de regio en een verloskundige en gynaecoloog uit het ziekenhuis uitleg over de bevalling, eventuele pijnstilling en over “wat er anders kan gaan”. Als het mogelijk is volgt een rondleiding over de verpleegafdeling en de verloskamers. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen. Deze avond  is bestemd voor zwangere vrouwen – en hun partner- als voorbereiding op de bevalling.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 11 juli van 19:00 tot 21:00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0031 495 572205.

Powered by Blog Grabber