Jaarlijkse houtverkoop Stad Hamont-Achel

Op zaterdag 28 oktober vindt de jaarlijkse openbare houtverkoop plaats. Maar liefst 50 loten brand- en geriefhout gaan er onder de hamer. In totaal worden er 6.353 bomen geveild, goed voor 562 kubieke…Jaarlijkse houtverkoop Stad Hamont-Achel

10-10-2017 09:16 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 28 oktober vindt de jaarlijkse openbare houtverkoop plaats. Maar liefst 50 loten brand- en geriefhout gaan er onder de hamer. In totaal worden er 6.353 bomen geveild, goed voor 562 kubieke meter. Het gaat om diverse maten en soorten waaronder grove den, Corsicaanse den en Berk.
De voorwaarden waaraan je moet voldoen, worden bij het kopen medegedeeld. De verkoop vindt plaats in de Wintertuin van het Michielshof (Michielsplein 3, Achel) en start om 9 uur. Je kan het gekochte hout onmiddellijk (via bancontact) betalen. Je krijgt dan direct een kapvergunning uitgereikt zodat je meteen kan kappen. Let op: je dient zowel je identiteitskaart als een verklaring van borgstelling ingevuld mee te brengen. Dit formulier download je op www.hamont-achel.be/houtverkoop.
Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Hamont-Achel of contacteer boswachter Patrick Schuurmans via tel. 0032 479 79 93 65.

Powered by Blog Grabber