Jubileum feestavond Rood/Wit 67 op 30 juni 2017

Na een geweldige reünie, gaat Rood/Wit 67 verder met feesten en wel op vrijdagavond 30 juni. De feestavond is voor alle Rood/Witters, oud Rood/Witters en vrienden en kennissen. De feestavond begint om…Jubileum feestavond Rood/Wit 67 op 30 juni 2017

30-06-2017 13:49 – Ingezonden door Redactie

Na een geweldige reünie, gaat Rood/Wit 67 verder met feesten en wel op vrijdagavond 30 juni. De feestavond is voor alle Rood/Witters, oud Rood/Witters en vrienden en kennissen. De feestavond begint om 19.30 uur, waarna om 20.00 uur tot 21.00 uur een optreden van Schootitief plaats vindt met de historie van Rood/Wit 67. Om 21.00 uur gaat de feestavond verder met optreden van de DJ`s Erwin en Eric ze gaan er een dolle boel van maken. Buiten op het terras is een verlichtte mobile bar aanwezig zodat de gasten binnen en buiten zichzelf kunnen voorzien van drankjes. De entree is gratis en bij binnenkomst kun je tegen gereduceerde prijs consumptiebonnen kopen. Tevens zal er ook voor de innerlijke mens gezorgd worden. We hopen er samen met alle gasten er een knalavond van te maken. Op 1 juli wordt er verder gefeest met een jubileumwedstrijd waarin de jubilarissen Pierre van Oyen 1000 wedstrijden en Henri Verkooijen 750 wedstrijden op verdiende wijze in zonnetje gezet zullen worden. Om 15.00 uur zullen de jubilarissen op gepaste wijze arriveren en welkom worden geheten. Om 15.45 zullen de jubilarissen gehuldigd worden door Jeugdvoorzitter Mattie Lammers. Na de wedstrijd is er een gezellig samen zijn georganiseerd. Graag tot ziens op 30 juni en 1 juli.

Powered by Blog Grabber