Jubileumnummer Grevenbroeker Echo’s

Vanaf 1994 publiceert de Geschied- en Heemkundige Kring De Goede Stede Hamont regelmatig een tijdschrift. Bij het verschijnen van het honderdste nummer werd nu een extra dik exemplaar van 100 pagina’s…Jubileumnummer Grevenbroeker Echo’s

08-10-2017 11:52 – Ingezonden door Redactie

Vanaf 1994 publiceert de Geschied- en Heemkundige Kring De Goede Stede Hamont regelmatig een tijdschrift. Bij het verschijnen van het honderdste nummer werd nu een extra dik exemplaar van 100 pagina’s (!) uitgebracht. De artikels zelf draaien ook rond het magische getal 100. Zo is er een overzicht van 100 erfgoedvoorwerpen uit de collectie van het Documentatiecentrum Dr. Bussels te Hamont, 100 weetjes uit het bidprentjesarchief (één van de grootste verzamelingen j en rouwbrieven bevindt zich in Hamont-Achel), de 100-jarigen van en in Hamont-Achel, vroeger en nu en 100 markante figuren uit Hamont-Achel, ooit besproken in de vorige 99 nummers
Het jubileumnummer, dat toegezonden wordt aan de leden van de Geschied- en Heemkundige Kring ‘De Goede Stede Hamont’, is ook (beperkt) los te verkrijgen (5 €) in het Documentatiecentrum Dr. Bussels, Wal 18 Hamont-Centrum (open dinsdagnamiddag en avond) of via info@hamontachel.com

Powered by Blog Grabber