Judoclub Hamont levert sportman van het jaar

Tijdens de kampioenenhuldiging op vrijdag 1 september werd trainer Alex Wijnants van Judoclub Hamont tot sportman van het jaar verkozen. De club is hier uiteraard reuzetrots op en de leden willen hem via…Judoclub Hamont levert sportman van het jaar

22-09-2017 11:19 – Ingezonden door Redactie

Tijdens de kampioenenhuldiging op vrijdag 1 september werd trainer Alex Wijnants van Judoclub Hamont tot sportman van het jaar verkozen. De club is hier uiteraard reuzetrots op en de leden willen hem via HAC Weekblad nog eens van harte feliciteren. Als je de sportman van het jaar aan het werk wil zien, mag je altijd vrijblijvend komen kijken/meedoen op de vriendjesdag in de sporthal van Hamont. Deze vindt woensdag 27 september plaats. Vanaf het eerste studiejaar is dat van 18 tot 19 uur, vanaf het derde studiejaar van 19 tot 20 uur. Voor iedereen vanaf 14 jaar van 20.00 tot 21.30 uur.

Powered by Blog Grabber