Julie van der Steen krijgt eerste en Sjors Creatief

Op maandag 11 september reikte wethouder Jan van Tulden het eerste boekje van Sjors Sportief en Sjors Creatief uit aan Julie van der Steen van OBS De Triolier. Zij kreeg de meeste stemmen voor haar tekening…Julie van der Steen krijgt eerste en Sjors Creatief

17-09-2017 10:00 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 11 september reikte wethouder Jan van Tulden het eerste boekje van Sjors Sportief en Sjors Creatief uit aan Julie van der Steen van OBS De Triolier. Zij kreeg de meeste stemmen voor haar tekening en staat daarmee nu op de voorkant van het boekje dat deze week verspreid wordt onder alle basisschoolleerlingen in Cranendonck.
Zo’n 40 aanbieders van sport- en cultuuractiviteiten bieden in dit boekje kennismakingsactiviteiten aan, waaraan kinderen gratis kunnen deelnemen. Woensdag a.s. start om 16 uur het inschrijven via www.sjorssportief.nl.
Kinderen in de basisschoolleeftijd die buiten Cranendonck naar school gaan, kunnen het boekje ophalen aan de balie van het gemeentehuis of bij Cordaad Welzijn, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 (De Borgh) in Budel.
Voor meer informatie neemt u best contact op met Cordaad Welzijn, Carrie van Hoef, 0495 592557 of via carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Powered by Blog Grabber