Kampioenschap vliegduiven

Op zaterdag 25 november 2017 richt hok Duivenrust, samen met en in het Sint-Jan Berchmanstehuis in Bosstraat, haar tweejaarlijkse duivententoonstelling in. Deze geldt zowel voor de duivenmelkers op provinciaal…Kampioenschap vliegduiven

20-11-2017 11:24 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 25 november 2017 richt hok Duivenrust, samen met en in het Sint-Jan Berchmanstehuis in Bosstraat, haar tweejaarlijkse duivententoonstelling in. Deze geldt zowel voor de duivenmelkers op provinciaal alsook op regionaal niveau zodat ook Nederlandse duiven welkom zijn.?Vanaf 14 uur is er een namiddagvullende animatie met naast de tentoonstelling een tombola met mooie prijzen, een verkoop van duiven, prijsuitreikingen van de mooiste duiven en de viering van de beste duiven van Duivenrust. De hele namiddag worden er beelden vertoont van de werking van Duivenrust en haar vrijwillige duivenmelkers. De opbrengst zal zorgen voor de werking van Duivenrust voor de komende twee jaren. Men rekent daarom op een talrijke opkomst. Iedereen is welkom.?

Powered by Blog Grabber