Karate Zipangu Neerpelt

Op zondag 12 november 2017 vond in Leopoldsburg de jaarlijkse Beker van ’t kamp plaats. Met sportscholen uit België, Nederland en Groot-Brittannië was dit een drukbezet deelnemersveld. Hier mocht dan ook…Karate Zipangu Neerpelt

17-11-2017 09:44 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 12 november 2017 vond in Leopoldsburg de jaarlijkse Beker van ’t kamp plaats. Met sportscholen uit België, Nederland en Groot-Brittannië was dit een drukbezet deelnemersveld. Hier mocht dan ook Zipangu Neerpelt niet ontbreken.  Met een kleiner team als gewoonlijk vertrokken onze atleten richting Kamp om het beste van zichzelf te geven.  In de voormiddag vonden de stijloefeningen (kata) plaats en hier behaalde Pot Sander (preminiemen) & Claes yarne (Kadetten) een derde plaats. Een tweede plaats was er voor Schepers Isabelle (Miniemen). Na de middagpauze was het iets spectaculairdere kumite (wedstrijdvechten in puntensysteem) aan de beurt. Het hoogste schavotje was voor Michiels Hanne (Senioren).  Ook Claes Yarne en Pot Sander presteerde hoog en behaalde een 2de plaats.  Een uiterst gemotiveerde Pot Nick kon spijtig genoeg via een beetje tegenslagen geen podiumplaats behalen net zoals Berkvens Lander. Proficiat allemaal

Powered by Blog Grabber