Kermis Budel 2017

Van zaterdag 26 augustus t/m woensdag 30 augustus 2017 is het weer tijd voor de jaarlijkse kermis in Budel! Zaterdag om 19 uur is de officiële opening. Burgemeester Vermue zal vanuit de mobiele wagen van…Kermis Budel 2017

24-08-2017 22:57 – Ingezonden door Redactie – Foto DeMeus

Van zaterdag 26 augustus t/m woensdag 30 augustus 2017 is het weer tijd voor de jaarlijkse kermis in Budel! Zaterdag om 19 uur is de officiële opening. Burgemeester Vermue zal vanuit de mobiele wagen van de Hernieuwde Levenskracht het kermispubliek toespreken. Samen met de kermiswethouder Frits van der Wiel geeft zij het startsein voor de Budelse kermis. De plaatselijke harmonie “Eendracht Maakt Macht” zorgt voor de muzikale ondersteuning tijdens deze opening. Daarnaast is er een ballonnenwedstrijd georganiseerd voor de kinderen.
Op zondag 27 augustus om 10.30 uur wordt een kermis mis op de autoscooter van de familie van Tuyl georganiseerd onder regie van kermispastoor van Welzenes met medewerking van muziekgezelschap “de Blaosbuk”, het kinderkoor onder begeleiding van zangeres Elly Lenders en het meerstemmig Kerkkoor Budel. Maandag 28 augustus, omstreeks 19 uur vindt op het kermisterrein een ballonnendrop plaats. Met behulp van een hijskraan vallen ballonnen met kermismunten uit een net waarna de jeugd naar hartenlust mag graaien. De ballonnen zijn gesponsord door de Jumbo en worden opgeblazen door Darkness Entertainment, die zorgt voor leuke muziek en toepasselijke acts. Woensdagmiddag is er een kindermiddag op het kermisterrein. Kom naar de Meet en Greet met diverse karakters die jong en oud vermaken. Sluit gezamenlijks de kermis af door rond 21.45 uur te komen kijken naar een spectaculaire vuurwerkshow nabij het kermisterrein.

Er staan zo’n 30 attracties in het Budel centrum opgesteld, variërend van eetzaken, behendigheidsspellen en kinderattracties tot aan grootvermaak. De lokale horeca zorgt voor muziek en gezellige terrassen. Een greep uit de attracties: autoscooter, Rock-it, Trampoline, Lunapark, Rainforest labyrint, Rupsbaan, Safaritrip, Mini-cars, Break-dance, Reuzenrad, Bootjesmolen, Aqua – blasta, Pusher, Kinderattracties, diverse bekende kermisspelen en tal van eet- en drinkgelegenheden.  De Kermisattracties zijn op zaterdag geopend van 19 uur tot 01.30 uur, op zondag van 13 uur tot 01 uur en maandag t/m woensdag is de kermis geopend van 13 uur tot 24 uur. Vanwege de opbouwwerkzaamheden van de kermisattracties werden de wegen in het centrum van Budel vanaf woensdag 23 augustus om 18 uur afgesloten voor alle verkeer.

Powered by Blog Grabber