Kermis Budel-Schoot

Van 8 t/m 11 juli zal in Budel-Schoot het kermisfeest weer losbarsten. Vier dagen lang zal de lekkere geur van oliebollen en suikerspinnen zich vanaf het Vogelsplein verspreiden. De verschillende attracties…Kermis Budel-Schoot

07-07-2017 11:54 – Ingezonden door Redactie – Archieffoto 2014

Van 8 t/m 11 juli zal in Budel-Schoot het kermisfeest weer losbarsten. Vier dagen lang zal de lekkere geur van oliebollen en suikerspinnen zich vanaf het Vogelsplein verspreiden. De verschillende attracties voor jong en oud zullen niet snel vervelen. Ook zal Jong Nederland weer vertegenwoordigd zijn met de inmiddels welbekende ‘kermiskroeg’.
Dit jaar is er opnieuw veel te beleven op de kermis. Op zaterdagavond komen de kinderen van basisschool de Wereldwijzer aansluitend aan hun schoolfeest richting het Vogelsplein. Daar wordt om 19.00u de kermis geopend door wethouder Frans Kuppens en aansluitend is er een ballonnenwedstrijd. . ‘We MéLe’ van Noud van Leeuwen zorgt in samenwerking met de schoolkinderen van Budel-Schoot en de kermisexploitanten voor een spectaculaire happening.
Vanaf dan zullen alle attracties volop gaan draaien en kan iedereen zich lekker uitleven! Bij het grote podium van Jong Nederland barst het feest los met DJ Frank Groenen en later op de avond zullen de PartyfrieX ook nog optreden.
Zondagmiddag is het familiedag op de kermis! Ariël, Spiderman en Vaiana komen een bezoekje brengen en hopen met zoveel mogelijk kinderen op de foto te gaan. Daarnaast zal clown Royco een mooie show op het podium opvoeren. Ook zal hij over de kermis lopen om aan iedereen zijn ballonkunsten te laten zien.
Zondagavond gaat DJ Siem er een gezellige avond van maken en ook zal Raymon Hermans het podium betreden! Ramon Hermans is bekend van de populaire nummers ‘Hypnose’, ‘Fenomeen’ en natuurlijk ‘M’n favoriet’. Dit kan niet anders dan één groot feest worden!
De beach party met de 2nd Hand Band was vorig jaar zo’n succes, dat die dit jaar gewoon nog een keer herhaald wordt! Trek je mooiste strandoutfit aan, haal je bloemenslinger uit de kast, bestel een sangria aan de bar en swing mee op het repertoire van deze veelzijdige band.
Dinsdag is dan helaas alweer de laatste dag. De kinderen van basisschool de Wereldwijzer kunnen op die dag een kermiscadeautje ophalen. ’s Avonds zal er nog een slotfeest zijn dat verzorgd wordt door Bullwave.
Kom dus zeker een kijkje nemen op de kermis en blijf even staan of zitten voor een hapje en een drankje. Al het kermisnieuws is te volgen via de facebookpagina van Kermis Budel-Schoot.
Wegafsluiting kermis Budel-Schoot 2017:
Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein opgesteld. Het terrein wordt afgesloten met wegafzettingen (uitgezonderd het bestemmingsverkeer). Vanaf woensdag 5 juli mogen de kermisexploitanten starten met de opbouw van hun kermisattracties.

Powered by Blog Grabber