Kerstfotoshoot voor Music For Life

Traditioneel zal StuBru de week voor Kerstmis opnieuw De Warmste Week organiseren. Tijdens duizenden acties zal Vlaanderen zich mobiliseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Een…Kerstfotoshoot voor Music For Life

16-10-2017 13:43 – Ingezonden door Redactie

Traditioneel zal StuBru de week voor Kerstmis opnieuw De Warmste Week organiseren. Tijdens duizenden acties zal Vlaanderen zich mobiliseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Een van die acties is de Music For Life Kerstfotoshoot 2017.
Tijdens het weekend van 11 en 12 november kunnen geïnteresseerden zich op de gevoelige plaat laten vastleggen in een mooie (kerst)setting. Voor een kleine bijdrage mag je een half uur in de spotlight van een fotograaf staan. Je ontvangt na de fotoshoot 5 digitaal bewerkte foto’s van goede kwaliteit. Bovendien steun je ook 2 goed doelen via dit Music for Life evenement. De opbrengst van de fotoshoot wordt namelijk overgemaakt aan Boven de Wolken en Debra Belgium.

Boven de Wolken is een vzw, die kosteloos foto’s verzorgt van baby’s, die tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte zijn overleden. De fotografen van deze vzw helpen sterrenouders aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. Ze doen dit met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor het gezin en hun kersverse baby. Debra Belgium is een vzw die patiënten, die lijden aan Epidermolysis Bullosa, en hun families wil ondersteunen. Epidermolysis Bullosa, ook wel vlinderziekte genoemd, is een groep van erfelijke, vooralsnog ongeneeslijke huidziekten, waarbij blaren op de huid en slijmvliezen ontstaan. Bij mensen met ernstige EB ontstaan blaren alleen al door het dragen van kleding en bij alledaagse aanrakingen, zoals knuffelen of het optillen van een baby.
Voor meer informatie of inschrijvingen: https://kerstfotoshoot.wordpress.com

Powered by Blog Grabber