Klimroostreffen Budel MTC De Cityriders

30 juni t/m 2 juli gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar alweer de 17e editie. Georganiseerd door MTC De Cityriders en met als doel zoveel mogelijk zijspanrijders trikers, en motorrijders naar…Klimroostreffen Budel MTC De Cityriders

29-06-2017 15:32 – Ingezonden door Redactie

30 juni t/m 2 juli gaat het Klimroostreffen weer van start. Dit jaar alweer de 17e editie. Georganiseerd door MTC De Cityriders en met als doel zoveel mogelijk zijspanrijders trikers, en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 2 juli een tourrit te gaan maken met  mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel. Vanaf vrijdag 30 juni 14.00 uur is de poort geopend en is kamperen voor motorrijders op ons terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort te Budel mogelijk. Een kleine impressie van ons programma Voor de kinderen zijn er natuurlijk de springkussens weer.
Vrijdagavond 17 jaar Klimroostreffen met Dj Frank en Bart. Zaterdagmiddag organiseren wij i.s.m. Kinder vakantie Werk (KvW) kleine rondritjes met de schooljeugd gevolgd door een Motorschietwedstrijd Zaterdagavond live muziek met rock coverband “De Knallende Mannen” Zondagmorgen v.a. 10.00 uur opstellen voor de rit ,het startsein zal gegeven worden om 10.30 uur Na afloop van de rondrit wordt er aan de deelnemers en hun rijders weer een lunch aan geboden. De feestmiddag word in gang gezet door Polonaise pop trio “We méle” en Dj Frank Groenen en Bart van Steenbergen . Gevolgd door een karaokewedstrijd tussen onze deelnemers. Alleen meerijden met de rit zondagmorgen kan natuurlijk ook. De leden van MTC de Cityriders willen nog wel laten weten dat ook niet motorrijders dit weekend van harte welkom zijn en het gehele evenement entree vrij is dus kom gerust een kijkje nemen. De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt: vertrek Budel 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u

Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen organiseren mede dankzij onze sponsors en vele vrijwilligers. Voor verdere informatie: www.mtcdecityriders.nl

Powered by Blog Grabber