KNVB bekertournooi Rood-Wit’67/Plus

Rood-Wit’67/Plus 1 heeft in haar tweede wedstrijd om de KNVB-beker tegen 4de klasser Dosleende 1 in Leende een verdienstelijk gelijkspel behaald. Dosleende promoveerde dit jaar naar de 4de klasse en was daarom een ideale tegenstander om het klassenniveau te vergelijken. Op basis van die wedstrijd kon…KNVB bekertournooi Rood-Wit’67/Plus

15-09-2017 14:13 – Ingezonden door Redactie

Rood-Wit’67/Plus 1 heeft in haar tweede wedstrijd om de KNVB-beker tegen 4de klasser Dosleende 1 in Leende een verdienstelijk gelijkspel behaald. Dosleende promoveerde dit jaar naar de 4de klasse en was daarom een ideale tegenstander om het klassenniveau te vergelijken. Op basis van die wedstrijd kon Rood-Wit’67/Plus concluderen dat het in de top van de 5de klasse heel goed mee moet kunnen draaien. De uitslag was 2 – 2. Rood-Wit’67/Plus speelde met de goed spelende en keepende (vliegende keeper) Joey Roost. De Roodwitters waren in de eerste helft met goed combinatiespel beter dan Dosleende. Doelpunt Rood-Wit’67/Plus: 0 – 1 Youri van Gils, 0 – 2 Jordi van Leeuwen (tevens ruststand). Na rust waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar scoorde Dosleende 2x.
Zondag 17 september worden de laatste KNVB-bekerwedstrijden gespeeld. Zondag 24 september begint voor alle seniorenteams de competitie 2017/2018.

Powered by Blog Grabber